Nieuws van The Oar

Nieuws van The Oar

Nieuws van The Oar

Blijf op de hoogte van onze plannen of lees de verslagen van al onze activiteiten.

26 tot 28 september: Toertocht aan de Moesel voorafgaand aan de Bernkastel regatta

toekomstPosted by Sita 2018-05-03 14:42:05
Een eigen organisatie van Fred en Markus.
Graag hadden wij nu al de inschrijvingen gekend, gezien het toeristische tijdstip moeten we al in mei de hotels vastleggen en wat gaan scouten.

Wij dachten aan de trip Zeltingen naar Bijlstein (Coghem) op de Moesel beneden Berkastel of de Saar wat uit ervaring de mooiste trip is, maar veel verplaatsingen vraagt. Graag hiervoor ook jullie eerste keuze als het kan. Indien er niet genoeg inschrijvingen zijn half mei gaat de toer niet door. Dus nu inschrijven!

Als alternatief kunnen wel een dagje vóór de regatta wel een toertochtje organiseren in de regio van Bernkastel. Maar ook dan geldt: tijdig inschrijven anders geen slaapplaatsen aan het water!

Donderdag 17 mei: Jeugdsportdag op de gemeente

toekomstPosted by Sita 2018-05-03 14:41:22
Zoals alle jaren gaan Fred en Ludo er met de ergometers naartoe en zoals alle jaren kunnen we nog wat hulp bij gebruiken: aanmelden bij Fred.

30 juni toertocht dwars door Gent en 25 augustus Golden River toertocht op de Leie

toekomstPosted by Sita 2018-05-03 13:54:25
Twee maal Gent, maar op een totaal verschillende wijze; de ene gaat kronkelen op de Leie richting Kortrijk, de andere gaat dwars door Gent over de vele grachten. Geef je naam op als je hieraan wil meedoen.

Zaterdag 12 mei: Nena en Andreas zeggen dan JA tegen elkaar

toekomstPosted by Sita 2018-05-03 13:53:44
In het wondermooie kasteel Beukenhof (Christiaan Pallemansstraat 71 in Kapellen) zal om 10u30 dit gezegende moment plaatsvinden. Uiteraard kan je dit bijwonen. Er hangt ook een intekenlijst uit op het magneetbord om naar de receptie te komen. Wil je dit graag doen, schrijf dan tijdig in.

Zaterdag 28 en zondag 29 april: Belgisch Kampioenschap (korte boten)

toekomstPosted by Sita 2018-05-03 13:51:20

Wil je graag je kennis en kunde tentoon spreiden ten aanzien van de andere Belgische roeiclubs, dan is dit zeker je moment. Zowel op zaterdag en/of zondag kun je aan de slag in skiff en dubbel. Dit wordt georganiseerd voor de sportroeier (competitieroeier) maar ook voor de beginnende roeier. Heb je interesse? Geef dan je naam op (zie blad opgehangen in de loods), spreek een trainer aan en neem deel aan de intensievere trainingen (o.a. deelname aan de jeugdstage helpt hier ook zeker). Zorg ook dat je licentie zeker in orde is!Jeugdtriatlons in het voorjaar

toekomstPosted by Sita 2018-05-03 13:50:45
Voor de jongeren tot 14 jaar worden er verschillende jeugdtriatlons in het voorjaar ingericht. Triatlon betekent dat er drie disciplines moeten afgewerkt worden: een wedstrijdje over 500 m, een slalom en een stukje lopen. We zullen alle jonge roeiers eens erop aanspreken of ze hier interesse voor hebben. Zeg je zelf: dit is iets voor mij? Spreek dan één van de trainers aan.

Woensdag 21 maart: laatste zaaltraining in het Loo – maandag 26 maart: eerste watertraining in de avond

toekomstPosted by Sita 2018-05-03 13:50:03
Het zomeruur komt er weer aan, wat betekent dat de zaaltrainingen op hun einde lopen. De laatste zaaltraining zal doorgaan op woensdag 21 maart. De daarop volgende maandag zal er dan getraind worden op het water. We proberen dan al om 18u30 echt op het water te zitten. Dus kom rond 18u15 naar de club.

Van maandag 23 tot en met 27 juli: Jeugdkamp op de Nederlandse Wateren (tussen Rotterdam en Amsterdam)

toekomstPosted by Sita 2018-05-03 13:18:47

In de laatste volle week van juli van dit jaar trekken we met onze jeugd op toerroeikamp naar Nederland. Doel is weer om met de tent en uiteraard de boot van plek naar plek te trekken 5 dagen aan een stuk. Zou je dit onvergetelijk moment niet willen missen, schrijf dan je naam op de activiteitenlijst op het magneetbord.

Meer info volgt later.Next »